On February,2017

Monday 27th February Wednesday 1st March

Roasting Class Advance Level with Manuel Diaz

foto_manuel_diaz(1)

SCAI akan kembali menyelenggarakan Roasting AdvancClass with Dr. Manuel Diaz pada bulan Februari ini, Berikut merupakan detail kegiatannya:
 
Roasting Class with Dr. Manuel Diaz ( Khusus Advance Class)
Tanggal: 27 Februari - 1 Maret 2017 
 
Tempat: 5758 coffee lab, Jl. Rusa Pinus Raya e1d Pondok Hijau Indah, Gegerkalong, Bandung 40153

 

Materi yang akan dibawakan oleh Dr.Manuel Diaz pada roasting class 2017 adalah :

  1. New roasting trends in the specialty markets
  2. Green grading and roasting control (moisture, screen sizes, density, processing methods; roasting coffee beans with specific defects: unripe, old, too dry, too fresh, uneven screen sizes, etc.)
  3. Roasting design systems and manipulation of internal pressures (air flow, power and temperature patterns)
  4. Roasting profiles and the development of specific taste profiles (sweet, acidic, complex, intense wood and full bodied)
  5. Roasting for specific extraction methods (roasting for low pressure extraction methods like cold brew or filter extraction, and roastingfor espresso and other high pressure extraction methods.
  6. Roasting and grinding (bean development and particle size distribution)

 

Tuliskan mengenai acara yang akan berlangsung disini. Anda bebas menggunakan editor untuk huruf bold maupun italic

Last Registration : 0000-00-00
Member : Rp. 0
Reguler : Rp.0

Other Events